Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahájení jarní sezony

23. 1. 2013

 V neděli 20.1.2013 jsme zahájili s TJ Bižuterií Jablonec n.N. "B"  jarní část sezóny. Hned od začátku ledna jsme začaly velikou přípravou, dokonce jsme absolvovaly přátelské utkání v německém Crostau, kde jsme si mohly vyzkoušet různé sestavy a herní kombinace. 

V Jablonci jsme nastoupily s velmi dobrým výkonem, hned v prvním setu jsme soupeřky vytlačily plachtícím podáním, znemožnily jsme jim kvalitní příjem a tím i jejich tvrdý útok. Jelikož útočili často zadarmo, my jsme si rychlejší hrou připravily krásný útok, který byl většinou bodový. Ve druhém setu si protihráčky příjmuly lépe a začali více útočit. Přeci jen jsme na tom zbylé set byly zkušenější a soupeřky jsme přehrály a to 3:0. 

Druhý zápas jsme začly stejným stylem jako první. Soupeřky začaly více riskovat podání, který nám ze začátku dělal problémy. Do 10bodů s námi vždy držely tempo, ale zbytek setu společně s koncovkou byl vždycky náš. Přestože to byl kvalitní volejbal, ve dlouhých výměnám jsme bodovaly my, většinou zkušenější ulejvkou. Druhý zápas skončil výhrou stejným poměrem 3:0.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář