Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Slovan Varnsdorf - TJ Rumburk

5. 2. 2013

 V neděli 3.2.2013 nás ve Varnsdorfské sokolovně čekala další dvě utkání. Do sokolovny dorazilo mnoho fanoušků. Ačkoli fandili všichni domácím, hnali i nás k lepšímu výkonu. V této tělocvičně nám dělal ze začátku problém nízký strop a na příjmu jsme měly velkou nejistotu. Velkou roli hrálo také sluníčko, které komplikovalo útok z hlavního kůlu. Jelikož nám chyběla jedna hráčka ze základu, oba dva zápasy jsme odehrály s dorostenkou v základní sestavě. Ta se toho zhostila velmi dobře a v důležitých chvílích bodovala. První set jsme se v hale teprve rozkoukávaly a tudíž skončil rozdílem jen čtyř bodů. V dalších setech jsme supeřkám nedovolily dostat se na dvacet bodů. Koncovkami jsme vládly my. První zápas skončil naší výhrou 3:0.

Do druhého zápasu jsme naskočily s jistotou vítězství. V žádném ze tří setů jsme nepovolily a šly tvrdě za výhrou. Ve třetím setu jsme hrály velmi sebevědomě, vytlačily jsme soupeřky podáním a na útoku jsme byly stoprocentní. Šanci sáhnout si na míč dostaly i další dvě dorostenky, jedna bodovala na podání, druhá pomáhala s útokem a obranou na síti. Třetí set skončil velkým rozdílem, a to 25:8. Druhý zápas opět zakončen výhrou 3:0

Celé dva zápasy nám připravovali krásnou atmosféru našich pár fanoušků. Z Varnsdorfské haly jsme odvezly krásných 6 bodů. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář