Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Rumburk - Plzeň

1. 12. 2014

V sobotu 29.11.2014 jsme v domácí hale hostily soupeřky z Plzně, které se už delší dobu ohřívají na 2.místě v tabulce. Rozcvičování na síti nám soupeřky spíše připomínaly střelnici než volejbal. Ukázala se výborná nahrávačka, která se svými spoluhráčkami hrála jen rychlou hru.

"Holky, pojďte ukázat, že umíte volejbal. Každej vyhranej set bude dobrej," byly slova trenéra před nastoupením do prvního zápasu. Do zápasu jsme šly s chutí a úsměvem, mohly jsme jen překvapit. I když jsme hned po hlavním písknutí dostaly dvě esa, zkazily jsme dva útoky, nesklopily jsme hlavy a šly tvrdě za setem. Sice jsme opět bojovaly s příjmem, za to jsme bodovaly na podání a na síti jsme také držely krok. Překvapivě jsme vyhrály první set s velkým rozdílem 25:16. Druhý set měl podobný průběh, jen soupeřky zlepšily příjem a začaly hrát více rychlou hru a tím nám zhoršily obranu na síti, občas jsme nestihly ani mrknout a od soupeřek přišel tzv. "hřebík". Přesto jsme se držely a prohrály 22:25. Ve třetím setu soupeřky po celou dobu dotahovaly náš pěkný náskok, ale zvládly jsme ho vítězně zakončit. Vedly jsme 2:1 na sety. Touha po třech bodech byla veliká, ale čtvrtý set nás potrápila plzeňská nahrávačka, která nám nasázela nejméně 10 přímých bodů ze servisu. Stáhly jsme ten veliký rozdíl, ale nestačilo to a prohrály jsme 17:25. Soustředily jsme se plně na pátý rozhodující set. Při losování jsme prohrály servis, čekaly jsme na příjmu opět hned nejlepší podávající hráčku, která nám dala prvním servisem eso, druhé ale zkazila. My chytily slinu a už jsme jely jako po másle. Dařilo se Jurkové a Pifkové na podání a Jindrové N. na síti. Za stavu 6:2 pro nás si Plzeň vzala time, aby náš rytmus hry přerušila. K tomu však nedošlo a za stavu 8:2 jsme točily strany. Soupeřkám se nedařilo a nám naopak velmi. V pátém setu jsme překvapivě protihráčky rozstřílely 15:3. yes Parádní a nečekané dva body na kontě. Myslím si, že kdyby od nahrávačky nepřišla chyba na podání, mohl dopadnout pátý set úplně obráceně.

Hlavní sestava : N - Nováková, U - Pifková, S - Jindrová N., Jurková, B - Jindřichová, Plíhalová, libero - Špačková

Střídaly: Jindrová A., Hýblová A., Hýblová M., Skružná

 

Do druhého zápasu trenér zamíchal sestavou. V základu zůstaly jen tři hráčky z prvního zápasu (Jindrová N., Jindřichová, Jurková). Rytmus hry se změnil a projevila se únava z prvního pětisetového boje. Hrály jsme, jako bychom se uspokojily dvěma body z prvního zápasu, což bylo znát i na výsledku. Druhý zápas jsme prohrály 1:3.

Hlavní sestava: N - Hýblová M., U - Hýblová A., S - Jindrová N., Skružná, B - Jindřichová, Jurková, libero - Špačková

Střídaly: Pifková, Plíhalová, Nováková

Veliký dík patří fanouškům, kteří nám vytvářeli opět parádní atmosféru !! Díky dvěma bodům byl pro nás tento dvojzápas velkým úspěchem. smiley

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář