Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Rumburk - BVC Witte Chodov

14. 10. 2014

V sobotu 11.10.2014 se odehrálo druhé ligové dvojutkání žen, a to v hale OA proti soupeřkám z Chodova. Do zápasu jsme nastoupily v podobě loňského týmu (N- Nováková, U - Pifková, S- Jindrová N., Hýblová A., B- Jindřichová, Milcová). Přesto jsme se v této sestavě neosvědčily a muselo dojít při bodové ztrátě ke změně (střídání : Hýblová A. - Jurková). Bodovou ztrátu po celou dobu setu jsme dotáhly a první set vyhrály 26:24. Ve druhém setu jsme se soupeřkami držely krok, ale koncovku jsme nezvládly a prohrály 23:25. Byla potřeba urvat v tomto utkání alespoň bodík, který byl jasný už po třetím setu, kde jsme protihráčky převálcovaly 25:13. Soupeřkám se přestalo dařit, my perfektně zamakaly v poli a prosadily se na útoku. V posledním setu jsme si udělaly veliký náskok, který se nám v koncovce, kdy muselo přijít střídání kvůli zranění (blokařka - Milcová), velmi hodil. Místo Milcové H. nastoupila na poslední míče Svobodová R. Úspěšně jsme dotáhly set do konce a první zápas vyhrály 3:1. Měly jsme na kontě krásné 3 bodíky. 

Druhý zápas se pozměnila sestava: N-Nováková, U-Pifková, S- Jindrová N., SKružná, B- Jindřichová, Jurková. Po prvním setu to vypadalo velmi jednoduše. Jako by se soupeřky vzdaly boje o body, vyhrály jsme 25:11. V druhém setu nám ale opět ukázaly, že si vítězství budeme muset vybojovat a stav byl srovnaný 1:1 na sety. Protihráčky si ve zbylých setech nadělaly spoustu nevynucených chyb. Nám se občas také nějaká podařila, ale měly jsme to víceméně pod kontrolou.  Trenér v každém setu perfektně vystřídal na podání Hýblovou M., která se na servisu výborně chytla, zabodovala minimálně dvěmi esy a obstála i roli v poli. Ve čtvrtém setu jsme měly opět veliký náskok, který se nám do koncovky zúžil a set jsme vyhrály už jen 25:17. Další 3 body, paráda !  

Velké poděkování patří fanouškům, kteří nás přišli povzbudit na domácí utkání. Také oni mají podíl na našem vítězství. Ať už to byli sponzoři, přátelé, rodina nebo děti z naší volejbalové přípravky společně s rodiči, posíláme jim ještě jednou veliký DÍK !!  

dsc_2250.jpg s částí volejbalové přípravky 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Také chválím

(dopi, 17. 10. 2014 15:23)

Máte foto a článek v dnešním( 17.10. ) Děčínském deníku.

:)

(Koullák, 14. 10. 2014 21:09)

Super, ženy