Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Tanvald - TJ Rumburk

11. 11. 2014

V sobotu 8.11.2014 jme vyrazily za soupeřkami do Tanvaldu. Kvůli těhotenství a odchodu jedné hráčky byly v oslabené sestavě. Ale ani my nebyly ve formě (nemoc, zranění, oslabení po antibiotikách) a hlavně jsme vyrazily v malém počtu. V každém setu jsme si na začátku udělaly nejméně šestibodový náskok, který jsme si do konce udržely. Jen ve druhém setu jsme si nechaly soupeřky ujet a bylo srovnáno na 1:1. Další dva sety byly v naší režii. Přesto, že se v prvním zápase nedalo moc mluvit o lize, vyhrály jsme 3:1.

Do druhého zápasu soupeřky pozměnily sestavu (smečařka, libero). I když jsme do zápasu naskočily s větším nadšením než v prvním, projevila se u nás únava. První set jsme prohrály rozdílem dvou bodů, druhý a třetí jsme vyhrály 25:20. Ve čtvrtém setu jsme bojovaly o každý bod, ale za stavu 25:25 jsme dostaly dvě esa a bylo vyrovnáno 2:2 na sety. O vítězství se rozhodlo až v pátém setu, kde jsme si do koncovky udělaly velký náskok 13:8, přesto nás opět potrápil příjem a vyhrály jsme až 15:12. 

V obou zápasech se dařila hra středem. Velkým tahounem byla blokařka V.Jindřichová, která čarovala s rychlým a chytrým útokem.  smiley

Potřeba byla 6 bodů, ale máme radost i z těch 5-ti získaných. yes

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář