Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mnichovo Hradiště - TJ Rumburk

2. 2. 2014

 V sobotu 1.2. jsme vyrazily směr Mnichovo Hradiště, kde měl proběhnout boj o první příčku v tabulce. Už v prvním zápase to nebylo vůbec jednoduché. Téměř v každém setu jsme si připravily několika bodový náskok, ale soupeřky nás do koncovky pomalu dotahovaly. Přesto jsme první set vyhrály 25:20. Velmi nepřesné jsme byly na příjmu a nahrávky šly většinou po kůlech. Přesto, že blok na středu byl vysoký, zvládly naše blokařky projít a bodovat. Problém nám také dělalo vykrývání bloku, kterým nás soupeřky docela potrápily. I tak jsme si nechaly utéct pouze druhý set, zbylé už byly v naší režii. 

Hlavní sestava : N- Nováková, U - Škvorová, B - Jindřichová, Plíhalová, S  - Dopitová, Jindrová N., libero - Pifková

 

Druhý zápas byl opět těžký, první dva sety skončily nejtěsnějším rozdílem 25:23 a stav byl nerozhodný 1:1. Soupeřky pozměnily sestavu, kde nám z hlavního kůlu dělala problémy (blokařka) Marta, která útočila přes blok. Lépe jsme postavily obranu v poli a na útoku jsme byly velmi úspěšné. Fanoušci a radost z úspěšných dlouhých výměn nás hnala dopředu a další dva sety jsme si dotáhly v klidu aždo konce a vyhrály 3:1 na sety.

 

Hlavní sestava : N- Nováková, U - Škvorová, B - Jindřichová, Plíhalová, S  - Dopitová, Jindrová N., libero - Pifková

 

Oba dva zápasy byly na druholigové úrovni a my z nich měly velikou radost. Získaly jsme 6 bodů a dostaly se tak na 1.místo v tabulce. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář