Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baráž - Dobřichovice

8. 6. 2009

ObrazekUplynul měsíc po posledním zápase a naše družstvo žen spolu s trenérem odjelo na víkendovou baráž do Dobřichovic.

Vyjelo se v pátek v odpoledních hodinách (15.00hod) a do Dobřichovic se přijelo kolem 17:30hod. Cesta byla zdlouhavá, pro hráčky unavující a hned po příjezdu je čekal první zápas s Litoměřicema. Vyskákalo se z auta, odnesly se věci do pokojů a pospíchalo se na hřiště. První zápas tedy začínal v 18:00hod. Rozcvičování vypadalo dobře, ale zápas skončil prohrou 3:2. V obličejích se objevily slzy, ale hlavně zklamaní, jak u hráček, tak trenéra, který s timto výsledkem určitě nepočítal, jako každý jiný. Jelikož s naším družstvem jela naše fyzioterapeutka a zároveň fotografka, díky které máme tak úžasné fotografie v naší galerii, namasírovala polovinu hráček, které tím postavila na nohy.

Druhý den jsme se pomalu scházeli na snídani, všechny hráčky byly čilé a natěšené na další zápasy s Plzní v 11.00hod a s Karlovými Varami ve 14.00hod. Všichni věděli, že se musí z tělocvičny odchazét s výhrou, jinak se můžeme s 2.ligou rozloučit. Proti Plzni jsme vedly 2:0, všem se dařilo, trenér mohl kdykoli střídat. Plzeň nám sebrala jen set a odešly jsme s výhrou 3:1.

Trenér opakoval větu: "Není nic ztraceno, pojďme do toho naplno." Šli jsme všichni na lehký oběd a čekal nás předposlední zápas. Karlovy Vary byly silný oříšek. V pátek jsme se ještě byli podívat, když hrály proti Dobřichovicím, byl to moc hezký volejbal. Obě družstva hrály výborně,opravdu na ligové úrovni.  Přišel předposlední zápas a při rozcvičování nikdo netušil, že bychom mohly rozlousknout oříšek a Karlovy Vary porazit. Naše hráčky je hned v prvním setu dostaly pod tlak výborným podáním a udělaly si tak sedmibodový náskok. Celému našemu týmu stouplo sebevědomí a vše se dařilo, jak útok, podání, tak i v poli. Jakoby se ve všech probudila chuť do hry, bylo vidět nadšení, radost. Ve druhém setu jsme je tlačily výborným útokem, který se dařil každému. Ale koncovka druhého setu byla velmi napínavá, vyhrály jsme rozdílem dvou bodů 25:23. Kdybychom druhý set prohrály, mohlo to dopadnou úplně jinak. Ve třetím setu jsme je psychicky rozložily. Tento zápas jsme vyhrály 3:0. Oslava byla veliká, už byl jasný postup do ligy, i kdybychom prohrály poslední zápas s Dobřichovicemi.

Ten večer měl každý pronést pár slov. Padly tam takové věty, které musím zmínit i tady. Rozhodně bych chtěla jménem všech hráček poděkovat naší spoluhráčce Ing. Daniele Petrouškové, která nám sehnala ubytování, které nám jako sponzorským darem zaplatila. Zároveň musíme poděkovat Marii Dopitové a Pepovi Plíhalovi, kteří nám dělali výborný servis a příjemné prostředí. Neměly bychom zapomenout na Jitku Vejraškovou, fyzioterapeutku a fotografku, která nám postavila hráčky na nohy a udělala kouzelné fotografie, jak ze zápasů, tak z krásného výletu na Karlštejn, který byl úžasným odreagováním a velkým zážitkem. Nesmíme zapomenout na hlavní osobu, díky které jsme se tam dostali a to je trenér Ing.Petr Dopita. Měli bychom si uvědomit, co všechno pro nás dělá, kolik papírování kolem toho má, ale hlavně kolik nervů ho stojíme :)

Poslední zápas jsme sice prohrály 3:1, ale do 2.ligy jsme postoupili !! Myslím, že všichni můžeme říct, že jsme si užili krásný víkend, plný hezkého volejbalu, srandy a pohody :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář