Jdi na obsah Jdi na menu
 


Železný Brod vs Rumburk 3 : o 3 : 2

17. 11. 2013

16. 11. 2013 

Sestava pro první zápas:

 N- Dopita, U- Rychtařík J, S- Rychtařík T, Bláha, B- Markvart, Loida, L- Janatka

Včera jsme odehráli další dvě utkání na půdě Železňáku. V loňské sezóně jsme zde dokázali naplno bodovat a domácí dvakrát porazit. Letos byla situace úplně jiná. Domácí posílení o dva hráče z Malé Skály v pohodě udávali tempo zápasu a po našich chybách v koncovkách hlavně na příjmu a v útoku, zaslouženě vyhráli. Nepomohla ani hlasitá podpora našich děvčat z ochozů zažloutlé haly, která věčně zhasínala.

Sestava pro druhý zápas:

 N- Dopita, U- Loida, S- Rychtařík T. Rychtařík J, B- Bláha, Marvart, L- Janatka

Do druhého zápasu jsme provedli změnu v sestavě, která obraz hry podstatně změnila. Po dobrém příjmu jsme utočili hlavně středem přes Honzu, který to zvládal na jedničku.V útoku ho ještě občas podpořil Rychtařík H, ostatní zaostávali. V průběhu utkání se domácí nahrávač potýkal s křečemi a nakonec musel odstoupit. Bohužel ani tato skutečnost nám nepomohla, sice jsme to dotáhli až do brejku, ale v koncovce jsme opět zklamali.

Příští týden doma hostíme lídra soutěže Malou Skálu. Zatím se omluvil nahrávač Dopita, ale tím to určitě nekončí... Doufám jen, že doma odehrajeme důstojně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

..

(Gábi, 17. 11. 2013 12:43)

Příští týden určitě pomůžeme jak s povoleným dopingem (po kterém nerostou svaly, ale pupek), tak i opět hlasitou podporou :)

Re: ..

(Koulli, 17. 11. 2013 12:49)

pivo?

Re: Re: ..

(Gábi, 17. 11. 2013 13:11)

Buchty přeci ..