Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stráž nad Nisou vs Rumburk 0-3 , 1-3

23. 3. 2013

 23. 3. 2013 Dnes jsme sehráli poslední dvě venkovní utkání v Liberci proti Strážákům. Soupeř, proti kterému se nám tradičně daří a napodzim doma jsme dvakrát vyhráli. Ráno nás nechali pořádně vymrznout a do tělocvičny nás pustili až v 9. 45 a to jsme  čekali vzorně už od 9. Domácí byli v plné sestavě a nechyběl ani nahrávač Luboš Rošťák, kterého dobře známe. První Utkání začalo s menším spožděním, ale zato netrvalo dlouho. Za hodinu bylo hotovo. Domácí jsme takřka k ničemu nepustili. Tradičně dobře zahrál Bláha a Markvart na bloku Benda a Špaček na smeči a tempo diktoval Dopita na náhře. Dnes se parádním výkonem předvedl Jenda Rychtařík na účku, který zářil především v útoku. Obranu v poli režíroval Janatka a na lavičce byl připraven Rychtařík T.

Druhé utkání začalo dle rozpisu ve 13 hodin, tudíž jsme měli dost času na odehrání mini turnaje v deblech. Hodinové zápolení mělo tento výsledek: 1. Špaček, Janatka 2. K+K Bendovi 3. Bratři Rychtaříci 4. Bláha, Markvart 

Do odpoledního utkání jsme šli v pozměněné sestavě. Na postu libera nahradil Janatku Rychtařík T. Vyhraný první set nás trochu uspal a vzápětí jsme ztratili druhý. Do třetího a čtvrtého setu jsme střídali na postu universála a do hry se dostal Janatka. V průběhu čtvteho setu nastala ještě poslední změna, když Rychtařík J. nahradil Markvarta. Všechny tyto změny se ukázali jako úspěšné vyhráli jsme 3:1. Podruhé v sezóně jsme venku bodovali naplno a vezeme šest bodů. 

Dnes jsme ukázali, že když chceme tak volejbal hrát umímepochvala všem zůčastněným včetně Káti na lavičce, která nás celou dobu hnala dopředu.

Příští týden v neděli doma hostíme TJ Tanvald a máme jim co vracet

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář