Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění 2013

19. 7. 2013

V termínu 15.-17.7.2013 proběhlo beachvolejbalové soustředění dorostenek v kempu v Jablonném v Podještědí. Cílem soustředění bylo stmelení kolektivu, zvýšení fyzické kondice a procvičení beachvolejbalových úderů.

Hned v pondělí dopoledne jsme v rámci dopoledního tréninku rozdělily děvčata do přibližně stejně silných dvojic a udělaly zahajovací turnaj. Po odpoledním odpočinku byl na plánu trénink, při kterém jsme se zaměřily na kondiční cvičení, procvičily pár základních úderů (kaple, krab) a nakonec si pro radost zahrály. Po náročném dni nás čekala odměna. BOMBA, do slova a do písmene, společenská hra, při které jsme se velmi dobře pobavily. 

V úterý v 9 hod jsme se sešly u kurtu a měly hodinku na běh a posilování. Další hodina byla zaměřena na herní kombinace ve dvojicích, umísťovaná podání a nácviku naskočené plachty. Na odpolední trénink dorazili sparing partneři z družstva mužů, a to Petr Dopita, Honza Janatka, Jenda Rychtařík a Kamil Benda. Jelikož měla děvčata i bez energetických tyčinek energie dost, pro radost si zahrála ještě ve večerních hodinách až do 20:30. I po tomto dni jsme večer nezahálely, rozdělily se do dvojic a praly se o přední místa v "AKTIVITÁCH". Nejlepší "špek" byl zřejmě Paličák. dsc_8475.jpg

Středa byla brána jako odpočinkový den, přesto se opakoval dopolední úterní trénink. Každý si trénoval podle svých sil a možností. Na závěr jsme uspořádaly turnaj, při kterém hrála každá s každou a za výhru sbírala body. Po třech tréninkových dnech, byl na děvčatech vidět veliký pokrok.

Počasí nám přálo asi až moc, opalovací krémy téměř došly, strava od naší kuchařky byla také na výbornou, ale hlavně se ukázal parádní kolektiv. Velká pochvala všem za vydání maximálních výkonů a vlastních sil.

dsc_8490.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář