Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj o pohár Tolštejnského panství 2013

22. 7. 2013

A je to zase za námi  

O víkendu 20.-21.7.2013 proběhl tradiční beachvolejbalový turnaj, již 19.ročník. Hrály se tři kategorie - ženy, muži a mixy. Jako každý rok měly všechny kategorie velmi vysokou úroveň, o tom svědčí i výsledky. Do našeho kraje dorazili sportovci z mnoha koutů republiky, a to z Ústí nad Labem, Stráže pod Ralskem, Liberce, Hrádku nad Nisou, Prahy, Rumburka, Jablonce nad Nisou a dokonce až z Třebíče. Z družstva TJ Rumburk reprezentovaly a bojovaly tyto dvojice: Jindrová - Mrázová, Škvorová - Pifková, Janatka - Rychtařík, Benda - Slaměník, Jindrová - Rychtařík, Janatka - Vránová, Doležal - Škvorová.

Sešlo se 8 ženských dvojic, hrálo se systémem na dvě skupiny, semifinále a finále. Dvojice Škvorová - Pifková skončily na 5.místě, Jindrová - Mrázová bojovaly ve finále a velmi těsně prohrály až v rozhodujícím třetím setu 15:11 s dvojicí Bláhová – Havlíčková (druholigové hráčky).

Mužských dvojic se sešlo 16. Hráli od začátku pavouka na dvě porážky. Janatka - Rychtařík chytli špatný los, přesto hráli velmi pěkný beachvolejbal. Benda - Slaměník na tom byli podobně, obě dvojice obsadili 9.-12.místo.

V nedělních mixech bylo 24 dvojic, hrálo se systémem na 6 skupin po čtyřech týmech, z nichž postupoval pouze jeden do nejlepší šestky. Štěstí nepřálo a v úmorném vedru naše mixové dvojice skončili ve skupinách.

Máme za sebou další krásný sportovní víkend a těšíme se na spoustu dalších.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Povedené

(Honza, 12. 8. 2013 22:49)

Hezky.pěkně...