Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství ČR krajů v Uherském Hradišti

15. 7. 2010

O víkendu 9.-11.7.2010 se odehrálo mistrovství ČR krajů "Spoštovní spořitelnou do finále"  v beachvolejbale opět v Uherském Hradišti, kam nám stejně jako loni postoupila sesterská dvojice Jindrových. sl276261.jpg

Jejich příprava na tento finálový turnaj byla pečlivá a velmi intenzivní. Jejich cílem bylo dosáhnout lepšího umístění než loni, kde skončily na 9.místě z 16-ti přihlášených dvojic.

V sobotu se hrály první zápasy, kde naše rumburská dvojice prošla bez porážky třemi zápasy. Ještě tento den hrály o postup do semifinále s dvojicí Valešková - Valášková, kde si vítězstvím 2:1 (21:16, 19:21, 15:12) ukončily první hrací den. Tudíž postoupily do dalšího dne, kde se utkání hrála na náměstí na uměle vytvořených kurtech.

V neděli se hrálo od 9.hod. Ženská kategorie začínala jako první. O postup do finále prohrála naše dvojice až ve třetím setu. Malé a velké finále se hrálo přesně v poledne, kdy byl písek nejvíce rozpálený. Sestry Jindrovy se o 3.místo utkaly s dvojicí Formánková - Cebáková. Přes povzbuzování fanoušků a skvělé atmosféry naší dvojici došly síly a domů si odvezly krasné 4.místo. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář